Catala   Espanyol   English

Et trobes a: Inici >> R+D+I >> Serveis Tencològics Avançats

Serveis Tencològics Avançats

info
Els nostres Serveis Tecnològics Avançats es basen en tecnologies i metodologies de treball innovadores, amb l’objectiu de transferir coneixement a les empreses pel que fa a la seva aplicabilitat en la resolució de problemàtiques industrials concretes.

PROTOTIPS METÀL·LICS SENSE MATRIU (DIELESS FORMING)

Deformació Metàl·lica Incremental-ISF. Tècnica que ofereix la possibilitat d’obtenir de forma ràpida i senzilla peces de xapa metàl·lica, sense necessitat de recórrer a la utilització de màquina ni mètodes tradicionals com matrius i premses.

mailLaura Puigpinós pdfDescarrega PDF

FABRICACIÓ PER CAPES (SINTERITZAT METÀL·LIC DIRECTE PER LÀSER – DMLS)

Aquesta tecnologia permet realitzar peces amb la tècnica d’addició de capes. Mitjançant un làser s’incideix de forma selectiva sobre les partícules de metall que es fonen parcialment formant la peça que s’ha d’obtenir. Es poden generar prototips metàl·lics funcionals i motlles o matrius ràpids de gran complexitat.

mailJoan Guasch pdfDescarrega PDF

EROSIÓ PER LÀSER

Aquesta tecnologia permet realitzar micromecanitzats gràcies a la reduïda dimensió del raig làser sobre qualsevol tipus de material metàl·lic i ceràmic.

mailBenjamin Cavallini pdfDescarrega PDF

MECANITZAT D’ALTA VELOCITAT

Aquesta tecnologia combina una elevada velocitat de gir del capçal amb desplaçaments molt ràpids. La combinació de tècniques de treball i equipament avançats permeten una alta productivitat en la tecnologia del mecanitzat i la possibilitat d’obtenir productes amb un valor afegit superior.

mailJosé Antonio Marfil pdfDescarrega PDF

MINIINJECCIÓ I MICROINJECCIÓ

Es tracta de tècniques de gran precisió en injecció de termoplàstics. La Microinjecció permet obtenir peces d’un pes des de mil·lèsimes fins a centèsimes de gram. En la Miniinjecció, el rang de pes de les peces varia entre dècimes de gram fins al gram.

mailEncarna Escudero pdfDescarrega PDF

FOSA A PRESSIÓ D’ALIATGES LLEUGERS

Oferim serveis d’assaigs de motlles per a injecció d’aliatges base alumini, optimització de procés i disseny de motlles, així com projectes de recerca i innovació tecnològica i formació tècnica especialitzada en aquest àmbit.

mailAgustí Chico pdfDescarrega PDF

INJECCIÓ MULTICOMPONENT: BIINJECCIÓ I CORE-BACK

La Biinjecció permet injectar de forma consecutiva o simultània dos materials diferents mitjançant dos grups d’injecció. En el Core-Back s’injecten dos components en una cavitat mitjançant un element mòbil que els divideix.

mailEncarna Escudero pdfDescarrega PDF

PRODUCTES I DISPOSITIUS PER ALS SECTORS BIOMÈDIC I FARMACÈUTIC

Assessorament, Desenvolupament i Innovació Tecnològica

mailAngel Lagraña pdfDescarrega PDF