Catala   Espanyol   English

Et trobes a Inici >> Innovació >> Sistemes de Gestió de la R+D+I

Sistemes de Gestió de la R+D+I

Innovació


Davant l’elevat dinamisme de l’entorn i la necessitat d’una contínua diferenciació dels productes i serveis, les empreses més competitives responen mitjançant la sistematització del seus procesos innovadors per a la contínua adaptació a aquestes circumstàncies canviants.

Aquesta sistemàtica es formalitza per mitjà de models de gestió de la innovació, que li dónen la categoria de procés a l’activitat de R+D+I de l’organització.

Aquests models, encara aprofitant l’esforç estandaritzat de normes com la ISO, afegeixen eines especÍfiques per el desenvolupament de nous conceptes, donant suport a la creativitat, anàlisi de l’estat de l’art, selecció de projectes, anàlisi de fracassos…….

L’etapa final pot portar-nos a l’adaptació del model implantat segons la recent norma espanyola per a la gestió de la innovació (UNE 166.00xEX). Aquest sistema de gestió permetrà el desenvolupament dels diferents projectes de R+D+I d’acord amb les necessitats normatives i de certificació d’aquesta norma UNE i ajudarà a l’empresa a accedir de manera més fàcil a les deduccions directes de l’Impost de Societats per activitats de R+D+I.Myriam García-Berro
mgarciaberro@ascamm.com