Catala   Espanyol   English

Se encuentra en: Inicio >> I+D+i >> Servicios Tecnológicos Avanzados

Servicios Tecnológicos Avanzados

Servicios Tecnologicos


info
Nuestros Servicios Tecnológicos Avanzados se basan en tecnologías y metodologías de trabajo innovadoras, con el objetivo de transferir conocimiento a las empresas respecto a su aplicabilidad en la resolución de problemáticas industriales concretas.PROTOTIPS METÀL·LICS SENSE MATRIU (DIELESS FORMING)

Deformació Metàl·lica Incremental-ISF. Tècnica que ofereix la possibilitat d’obtenir de forma ràpida i senzilla peces de xapa metàl·lica, sense necessitat de recórrer a la utilització de màquina ni mètodes tradicionals com matrius i premses.

mailLaura Puigpinós Descarrega PDF


FABRICACIÓ PER CAPES (SINTERITZAT METÀL·LIC DIRECTE PER LÀSER – DMLS)

Aquesta tecnologia permet realitzar peces amb la tècnica d’addició de capes. Mitjançant un làser s’incideix de forma selectiva sobre les partícules de metall que es fonen parcialment formant la peça que s’ha d’obtenir. Es poden generar prototips metàl·lics funcionals i motlles o matrius ràpids de gran complexitat.

mailJoan Guasch Descarrega PDF


EROSIÓ PER LÀSER

Aquesta tecnologia permet realitzar micromecanitzats gràcies a la reduïda dimensió del raig làser sobre qualsevol tipus de material metàl·lic i ceràmic.

mailBenjamin Cavallini Descarrega PDFMECANITZAT DE MOLT ALTA VELOCITAT

Aquesta tecnologia combina una elevada velocitat de gir del capçal amb desplaçaments molt ràpids. La combinació de tècniques de treball i equipament avançats permeten una alta productivitat en la tecnologia del mecanitzat i la possibilitat d’obtenir productes amb un valor afegit superior.

mailÀlex Crehuet Descarrega PDF


MINIINJECCIÓ I MICROINJECCIÓ

Es tracta de tècniques de gran precisió en injecció de termoplàstics. La Microinjecció permet obtenir peces d’un pes des de mil·lèsimes fins a centèsimes de gram. En la Miniinjecció, el rang de pes de les peces varia entre dècimes de gram fins al gram.

mailEncarna Escudero Descarrega PDF


FOSA A PRESSIÓ D’ALIATGES LLEUGERS

Oferim serveis d’assaigs de motlles per a injecció d’aliatges base alumini, optimització de procés i disseny de motlles, així com projectes de recerca i innovació tecnològica i formació tècnica especialitzada en aquest àmbit.

mailAgustí Chico Descarrega PDF


INJECCIÓ MULTICOMPONENT: BIINJECCIÓ I CORE-BACK

La Biinjecció permet injectar de forma consecutiva o simultània dos materials diferents mitjançant dos grups d’injecció. En el Core-Back s’injecten dos components en una cavitat mitjançant un element mòbil que els divideix.

mailEncarna Escudero Descarrega PDF


PRODUCTES I DISPOSITIUS PER ALS SECTORS BIOMÈDIC I FARMACÈUTIC

Assessorament, Desenvolupament i Innovació Tecnològica

mailAngel Lagraña Descarrega PDF