Catala   Espanyol   English

Et trobes a: Inici >> Formació >> Formació in Company

Formació In Company

Formació ASCAMM


Fundació ASCAMM ofereix un servei fet a mida d’Assessorament i Consultoria de Formació, únic dins del sector de referència, i que es distingeix pel seu caràcter eminentment pràtic i orientat a identificar tots aquells aspectes subsceptibles de millora en l’organització, des d’el disseny de peça, la selecció de materials o equipaments fins la pròpia optimització del procés de transformació.

Els programes es poden desenvolupar tan a les aules d’Ascamm com dins les pròpies instalacions de l’empresa, responent a les seves necessitats; són dissenyats i impartits pels propis tècnics d’Ascamm, a partir del seu coneixement adquirit per les diverses activitats d’investigació i serveis de recolzament i assessorament al client.

La formació In Company és la més rentable i còmode per a l’empresa, donat que evita qualsevol desplaçament i absències i per tant qualsevol risc al seu treballador. A més a més esfocalitza en la resolució dels seus problemes puntuals al mateix temps que forma i especialitza al seu personal més tècnic dins del seu propi àmbit de treball.

Entre aquests workshops, cal destacar les següents propostes de cursos:

  • Posta en marxa de motlles
  • Optimització del procés d’injecció
  • Resolució de problemes i defectes d’injecció
La durada prevista d’aquests workshops és de 1 jornada, acordant-se amb l’empresa, tant la data de realització com el lloc.Ricard Noto
rnoto@ascamm.com